Previsió WXSIM per a: Manlleu
Generat per: meteomanlleu.net
Actualitzat: Dilluns, 21-Sep-2020 07:00 pm
 
Aquesta
nit
Possibilitat de pluja
Possibilitat de pluja
Dimarts

Boires matinals
Boires matinals
Dimarts
nit
Asserenat
Asserenat
Dimecres

Assolellat
Assolellat
Dimecres
nit
Mig ennuvolat
Mig ennuvolat
Dijous

Mig ennuvolat
Mig ennuvolat
Dijous
nit
Mig ennuvolat
Mig ennuvolat
Divendres

Possibilitat de pluja
Possibilitat de pluja
Divendres
nit
Boires nocturnes
Boires nocturnes
5 mm. <2 mm. <2 mm. <2 mm. 2 mm. <2 mm.
Mín: 13° Màx: 24° Mín: 12° Màx: 25° Mín: 14° Màx: 26° Mín: 14° Màx: 21° Mín: 12°
SSE→N
calma

Calma
SSE→SO
calma→11-25
11
Vent fresc
OSO→NNO
3
km/h
Ventet
ONO→SO
3→16-30
km/h
Vent fresquet
OSO
8-26→3
km/h
Vent moderat
SSO
3→19-36
km/h
Vent fresquet
OSO
8-30→calma
km/h
Vent fresquet
O
7-28
km/h
Vent moderat
O
4
km/h
Ventet
UV: 5
 Mitjà 
UV: 5
 Mitjà 
UV: 5
 Mitjà 
UV: 4
 Mitjà 

 

Aquesta nit
 
Molt ennuvolat o ennuvolat al capvespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Núvols i clarianes, lleugera boira. Possibilitat de pluja. Mínima: 13°. Vent de migjorn girant a xaloc prop de calma al capvespre, canviant a tramuntana després de mitjanit. Possibilitat de precipitació 50 %. Precipitació al voltant de 5 mm.
Dimarts
 
Parcialment o bastant assolellat. Núvols i clarianes, lleugera boira pel matí. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima: 24°. Índex ultraviolat: 5. Vent de migjorn girant a xaloc prop de calma pel matí, canviant a garbí pels voltants de 11 km/h, ratxejat o 25 km/h, per la tarda. Possibilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dimarts nit
 
Poc ennuvolat al capvespre, canviant a serè després de mitjanit. Mínima: 12°. Vent de ponent girant a garbí pels voltants de 3 km/h al capvespre, canviant a tramuntana girant a mestral després de mitjanit.
Dimecres
 
Assolellat. Màxima: 25°. Índex ultraviolat: 5. Vent de ponent girant a mestral pels voltants de 3 km/h pel matí, canviant a garbí pels voltants de 16 km/h, ratxejat o 30 km/h, per la tarda.
Dimecres nit
 
Bastant serè al capvespre, canviant a poc ennuvolat o parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima: 14°. Vent de ponent girant a garbí pels voltants de 8 km/h, ratxejat o 26 km/h, al capvespre, canviant a 3 km/h després de mitjanit.
Dijous
 
Parcialment ennuvolat pel matí, canviant a parcialment o bastant assolellat per la tarda. Lleugera possibilitat de pluja per la tarda. Màxima: 26°. Índex ultraviolat: 5. Vent de migjorn girant a garbí pels voltants de 3 km/h pel matí, canviant a 19 km/h, ratxejat o 36 km/h, per la tarda. Possibilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dijous nit
 
Parcialment o molt ennuvolat al capvespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima: 14°. Vent de ponent girant a garbí pels voltants de 8 km/h, ratxejat o 30 km/h, al capvespre, canviant a prop de calma després de mitjanit. Possibilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Divendres
 
Parcialment ennuvolat. Lleugera possibilitat de pluja pel matí, després possibilitat de pluja per la tarda. Màxima: 21°. Índex ultraviolat: 4. Vent de ponent pels voltants de 7 km/h, ratxejat o 28 km/h. Possibilitat de precipitació 40 %. Precipitació al voltant de 2 mm.
Divendres nit
 
Parcialment ennuvolat al capvespre, canviant a serè després de mitjanit. Núvols i clarianes, lleugera boira al capvespre, després lleugera o moderada boira després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima: 12°. Vent de ponent pels voltants de 4 km/h. Possibilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

WXSIM forecast formatting script by Saratoga-Weather.org.